Γρήγορα Vegan επιδόρπια για τους πολυάσχολους γονείς

Οι βίγκαν έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες επιλογές τροφίμων καθημερινά. Πολλές φορές οι άνθρωποι φαίνεται να θεωρούν τα πράγματα δεδομένα. Αυτό που δεν είναι εγκεφαλικό για εσάς, μπορεί να είναι ένα δύσκολο εμπόδιο για τον βίγκαν. Με τα μεγάλα παντοπωλεία να αρχίζουν να αναγνωρίζουν την ραγδαία ανάπτυξη της αγοράς vegan, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, αλλά εξακολουθούν να είναι μερικά εμπόδια μοναδικά για τους vegans.

Ένα από τα μεγαλύτερα είναι “Γρήγορα και εύκολα επιδόρπια.” Οι μη βίγκαν έχουν μεγάλη ποικιλία επιλογών όταν πρόκειται να ετοιμάσουν ένα γρήγορο επιδόρπιο. Μπισκότα, κέικ και πίτες είναι όλα άμεσα διαθέσιμα για αγορά. Όποιος είναι σε τσιμπήματα μπορεί να τρέξει σε ένα τοπικό κατάστημα ακόμη και λίγα λεπτά πριν από ένα πάρτι και να επιστρέψει με ένα γρήγορο επιδόρπιο. Οι βίγκαν δεν έχουν την ίδια πολυτέλεια γιατί τα περισσότερα από αυτά τα είδη περιέχουν πράγματα όπως βούτυρο, αυγά, κρέμα κ.λπ.

Οι βίγκαν πρέπει να είναι πιο δημιουργικοί όταν πρόκειται για επιδόρπια. Νομίζω ότι δύο πράγματα θα βοηθήσουν σε αυτό και μπορούν να κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη:

Φρούτα και μούρα: Τα φρούτα και τα μούρα είναι φυσικά vegan και άμεσα διαθέσιμα σε καλές τιμές. Εάν έχετε μια καλή επιλογή ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να συμπληρώσετε τα επιδόρπια σας με αυτά. Ο φίλος μου αγοράζει ένα υπέροχο vegan κέικ και το συμπληρώνει με φρέσκα φρούτα. Είναι μια γρήγορη και νόστιμη απόλαυση που θα κατευνάσει ακόμη και τα σαρκοφάγα στη ζωή σας. Για μια πιο παρακμιακή έκπληξη, μουσκέψτε τα φρούτα και τα μούρα σας σε λίγη ζάχαρη και ένα αποσταγμένο απόσταγμα της επιλογής σας. Το Grand Marnier είναι μια από τις αγαπημένες μου επιλογές. Απλώς ρίξτε τα φρούτα με τη ζάχαρη και το λικέρ και αφήστε τα να σταθούν για μισή ώρα. Yum.

Nutri Whip: Το Nutri Whip είναι vegan! Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το πιστέψω, αλλά είναι κυρίως με βάση το λάδι, χωρίς πραγματική κρέμα. Δεν ξέρω αν είναι υγιεινή τροφή, αλλά είναι vegan. Σε όλους αρέσει να περιποιούνται τον εαυτό τους πότε πότε, οπότε τι καλύτερο από το να προσθέσουν λίγη «σαντιγί» στα επιδόρπια τους. Το μόνο που λείπει είναι η πραγματική κρέμα. Η Nutriwhip δεν είναι πιστοποιημένη Vegan – και δεν είμαι σίγουρος γιατί, αλλά ένα απλό τηλεφώνημα στα κεντρικά της γραφεία επιβεβαίωσε ότι είναι όντως vegan, οπότε απολαύστε! Συνδυάστε το με τα μουσκεμένα φρούτα σας για μια πραγματική απόλαυση.

Οι βίγκαν πρέπει σίγουρα να είναι πιο δημιουργικοί, αλλά υπάρχουν γρήγορες και εύκολες λύσεις. Ελπίζω ότι αυτές οι παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τα επιδόρπια σας στο επόμενο επίπεδο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *