Είσαι λεσβία με βανίλια ή σοκολάτα;

Όταν βρίσκεστε στα μπαρ Lady (πραγματικά θα έπρεπε να είναι απλώς μπαρ… αλλά προσπαθώ να παραμείνω ελπίζω), να ψωνίζετε σε παντοπωλεία, να πίνω καφέ στο κέντρο της πόλης και να κοιτάζετε τις υπέροχες γυναίκες ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό «Είναι βανίλια ή σοκολάτα; “

Όλοι έχουμε το δικό μας σεξουαλικό στυλ και το να είσαι με μια γυναίκα είναι τόσο υπέροχο από μόνο του που είναι δύσκολο να περιγράψεις ή να περιγράψεις με λόγια τη μαγεία του λεσβιακού έρωτα. Υπάρχουν άπειροι τρόποι με τους οποίους οι λεσβίες μπορούν να κάνουν σεξ, και έχουμε μια ποικιλία από γυναίκες με τις οποίες μπορούν να κάνουν σεξ, αμφιφυλόφιλες, γυναίκες που απολαμβάνουν το σεξ με άλλες γυναίκες (δεν απαιτείται ετικέτα), queer γυναίκες και λεσβίες τρανς. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους το lady loveing ​​είναι τόσο φανταστικό:

Οι ρόλοι μπορούν να αλλάξουν, εμπρός και πίσω. Μπορούμε να είμαστε κυρίαρχοι και να έχουμε τον έλεγχο (σκίζοντας τα ρούχα της σε έναν τοίχο) και μετά εντελώς υποτακτικοί και απαλοί (απαλά φιλιά και χάδια). Λόγω του τρόπου με τον οποίο διαμορφώνονται και δημιουργούνται τα σώματα, είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι μας επιτρέπει η φαντασία. Το να παίζεις, να αλλάζεις και να δοκιμάζεις διαφορετικούς ρόλους είναι ενδυναμωτικό και συναρπαστικό!

Φυσικά υπάρχει το μεγάλο «Ο» για τον οργασμό. Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να επαναφορτιστούν ή να σταματήσουν, μπορούμε να συνεχίσουμε, είναι σαν να τροφοδοτούμαστε με μπαταρίες! Οι ασταμάτητα σεξουαλικές συνεδρίες είναι κοινές μεταξύ των λεσβιών σε σύγκριση με τις ετεροφυλόφιλες (ένας ακόμη λόγος για τον οποίο είμαστε τόσο ξεχωριστοί!).

Έπειτα, υπάρχει απλώς κάτι στο να βλέπεις μια γυναίκα να κατεβαίνει που είναι εξωπραγματικό και απίστευτα σέξι. Είναι ένα ισχυρό κύμα ενέργειας που μπορεί να κάνει τις πιο σκοτεινές μέρες να βρουν φως.

Το σώμα μιας γυναίκας είναι απαλό, τόσο μαλακό που βρίσκουμε ασφάλεια και ζεστασιά. Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον πλανήτη που να μπορεί να συγκριθεί με την ομορφιά μιας γυμνής γυναίκας, ο καλλιτέχνης ανά τους αιώνες προσπάθησε να την αποτυπώσει αλλά ποτέ δεν την μιμήθηκε!

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μερικές φορές βρίσκεις μια γυναίκα που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη σεξουαλική σου αντοχή και μπορούμε να εξερευνήσουμε και να βιώσουμε το σεξ με ανοιχτό και ομοϊδεάτη τρόπο.

Ωστόσο, με αυτό που είπαμε, μερικές από εμάς επιλέγουμε μια πιο παραδοσιακή, γλυκιά και απαλή προσέγγιση (Βανίλια), όπου όπως αρέσει σε άλλα κορίτσια ζεστό, σέξι και σκληρό (Σοκολάτα). Τι καθορίζει τη σεξουαλική μας ενέργεια ή την έκφραση αγάπης; Είναι ο τρόπος που γυμνωνόμαστε και τρίβουμε ο ένας πάνω στον άλλο αντιπροσωπεύει αυτό που είμαστε;

Μερικοί άνθρωποι δίνουν μεγάλη αξία στο ποιος είσαι με τον τρόπο που το κάνουμε, αλλά πραγματικά, το πώς κάνεις σεξ λέει πολλά για το πώς νιώθεις για τον εαυτό σου. Δείχνει την αυτοπεποίθησή σας, το επίπεδο ωριμότητας και την ικανότητα οικειότητας. Σας αρέσει με τα φώτα αναμμένα ή σβηστά; Δημόσιο ή κεκλεισμένων των θυρών; Ανάποδα ή ιεραποστολικό; Είστε απλώς δωρητής, λήπτης ή και τα δύο; Είστε ευχαριστημένοι με το πώς νιώθετε ως σεξουαλικό ον ή είναι άβολα;

Ανάλογα με το πώς θα απαντήσετε στις ερωτήσεις, θα καθορίσει πώς εκφράζεστε στο κρεβάτι και πώς θα το αντικατοπτρίζει η άλλη κυρία. Το να είμαστε σωματικοί μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ευάλωτοι και εκτεθειμένοι, αυτό είναι μέρος της διαδικασίας σύνδεσης με έναν άλλο άνθρωπο. Όσο πιο υγιής είναι η εικόνα του εαυτού σας και η αυτοπεποίθησή σας, τόσο πιο υπέροχες εμπειρίες θα προσελκύσετε, επομένως το καλό σεξ ξεκινά από τον εαυτό σας (και το εννοώ κυριολεκτικά… αυτό είναι το επόμενο άρθρο!).

Μόλις το καταφέρετε, τότε τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση και την έκφραση του εαυτού σας. Τι νομίζεις λοιπόν ότι είσαι, Βανίλια ή Σοκολάτα; Προσωπικά, πάντα ήμουν υπέρ της μαύρης γλυκόπικρης σοκολάτας!

Alex Karydi~The Lesbian Guru

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *