Εστιατόρια φαστ φουντ – Είναι κατάλληλα για επαγγελματικές συναντήσεις;

Τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να κάνετε την ομάδα σας να δεθεί, αλλά είναι καλά για επαγγελματικές συναντήσεις; Η ανεπίσημη ατμόσφαιρα, η περιστασιακή προσέγγιση και το περιβάλλον «γεύματος» μπορεί να κάνουν την ομάδα σας να αισθάνεται χαλαρή και ανοιχτή σε νέες ιδέες, αλλά θα είναι σε θέση να εστιάσει ή θα την αποτρέψουν από περισπασμούς; Ελάτε μαζί μου σε ένα ταξίδι σε ασυνήθιστες ιδέες συνάντησης.

Ο προγραμματισμός μιας επαγγελματικής συνάντησης είναι γενικά απλός. Έχετε τον εξοπλισμό, την ατζέντα και τους στόχους σας όλα για να παραδώσετε καθώς το προσωπικό σας στρατεύματα για μια άλλη εταιρεία ενημερωμένη ημερομηνία, αλλά τι γίνεται με αυτούς που ασκούνται στον τομέα αυτό; Ή τι γίνεται αν θέλετε να ταρακουνήσετε λίγο την ομάδα σας για να τη βοηθήσετε να σκεφτεί έξω από το κουτί; Τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού είναι ένα καλό μέρος για να πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις αντί για το κεντρικό γραφείο;

Προφανώς τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού υπάρχουν για έναν λόγο: για να σερβίρουν γρήγορο φαγητό, ώστε η πείνα να ικανοποιείται γρήγορα. Η κουζίνα δεν είναι πολύ εκλεπτυσμένη και το κόστος είναι αρκετά φθηνό. Η εξυπηρέτηση σε τραπέζι δεν είναι πάντα μια επιλογή και το περιβάλλον αντικατοπτρίζει ένα παγκόσμιο θέμα της εταιρείας. Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή αλλά όχι πολύ δροσερή και δεν θέλουν να μείνετε πολύ. Υπάρχει συνήθως μουσική από κονσέρβα αμφιβόλου ποιότητας και συχνά οικογενειακή ατμόσφαιρα. Για έναν ιδιοκτήτη franchise fast food, ο ταχύτερος κύκλος εργασιών ισοδυναμεί με ταχύτερα κέρδη.

Λοιπόν, εστιατόρια γρήγορου φαγητού – είναι καλά για επαγγελματικές συναντήσεις;

1) Εάν είστε σε μια κύρια επιχείρηση και σχεδιάζετε να μετακινήσετε κάποια όρια ή να ξεφορτώσετε νέες ιδέες στο προσωπικό σας, ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί προς όφελός σας. Θα μπορούσατε να καταργήσετε την «παραδοσιακή» λειτουργία επαγγελματικών συναντήσεων και να διευκολύνετε το προσωπικό σας στη συνάντηση με ένα κατάλληλο παγοθραυστικό.

Ακολουθούν ορισμένες υποδείξεις που θα βοηθήσουν στην παραγωγικότητα των επαγγελματικών συναντήσεων:

* Επιλέξτε μια τοποθεσία μακριά από τους ανταγωνιστές! Δεν θέλετε να τους προσφέρετε μια πανοραμική άποψη των σχεδίων σας.

* Επιλέξτε την πιο ήσυχη περίοδο. Π.χ. Περιμένετε μέχρι τα παιδιά να είναι στο σχολείο και οι μαμάδες στα καταστήματα!

* Προειδοποιήστε τον διευθυντή εάν η ομάδα σας είναι μεγάλη. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν επιλογές για χορτοφάγους που προσφέρονται.

* Βρείτε το πιο απομακρυσμένο μέρος από την κακή μουσική!

* Χρησιμοποιήστε το μοντέλο franchise και το περιβάλλον για να κάνετε συγκρίσεις με τις νέες ιδέες σας.

* Ευχαριστήστε τον διαχειριστή για τη χρήση των χώρων – ειδικά εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε.

* Απολαύστε την εκδήλωση! Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (ημερήσια διάταξη, στυλό, χαρτί κ.λπ.) ώστε η συνάντηση να ξεκινήσει άμεσα και να τελειώσει στην ώρα της.

2) Εάν είστε ιδιοκτήτης οικιακής επιχείρησης ή συνεργάτης MLM και ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός, τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού αποτελούν το ιδανικό μέρος για μια γρήγορη, άτυπη επαγγελματική συνάντηση για να συναντήσετε την ομάδα σας. Επιλέξτε μια τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση από την ομάδα σας και τα τοπικά σχολεία για να βοηθήσετε μια γρήγορη απόδραση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει όλα τα νέα προϊόντα και πληροφορίες, ώστε οι συζητήσεις να ξεκινήσουν γρήγορα και να τελειώσουν αμέσως. Απολαύστε την εκδήλωση!

Οι επαγγελματικές συναντήσεις είναι αναπόφευκτο μέρος της επιχειρηματικής ζωής, αλλά ποιος είπε ότι πρέπει να είναι βαρετές και βαρετές; Το κόλπο είναι να βρείτε διαφορετικές τοποθεσίες για να τις μετατρέψετε σε απολαυστικά γεγονότα! Για να το πετύχετε αυτό, αυξήστε τη βάση των δεξιοτήτων σας για να αφήσετε πίσω σας το «βαρετό». Μάθετε νέες μεθόδους και στρατηγικές που θα βγάλουν την επιχείρησή σας έξω από το καθημερινό πρωτάθλημα και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε πολλαπλές ροές εσόδων. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα εξαρτάστε μόνο από μία επιχειρηματική ιδέα. Ελπίζω ότι το “Εστιατόρια γρήγορου φαγητού – είναι καλά για επαγγελματικές συναντήσεις; είναι χρήσιμο.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *