Ηλεκτρομαγνητικά φορτία στα τρόφιμα!

«Η λήψη τροφών που αφαιρούν περισσότερη ενέργεια από αυτή που παρέχουν θα μειώσει την ικανότητα του σώματός σας να αντιμετωπίσει τις φυσικές διαδικασίες της πέψης, της αφομοίωσης και της αποβολής».

Το σώμα μας λειτουργεί με ένα λεπτό ηλεκτρομαγνητικό ρεύμα. Τα νευρικά σήματα είναι στην πραγματικότητα ηλεκτρικά φορτία – ο εγκέφαλος, η καρδιά και όλα τα όργανα εκπέμπουν και δημιουργούν ένα Πεδίο ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα κύτταρα του σώματός σας επικοινωνούν μεταξύ τους με παλμούς Ηλεκτρισμού. Όταν τρώμε φαγητό, το σώμα μας διασπά τα σωματίδια της τροφής στο μικρότερο μέγεθος (ΚΟΛΛΟΕΙΔΗ). Ένα κολλοειδές είναι η μικρότερη δυνατή μορφή θρεπτικού σωματιδίου (γενικά – Το μέγεθος κυμαίνεται από 0,01 έως 0,00001 του μικρού σε διάμετρο).

Στη συνέχεια, αυτά τα θρεπτικά σωματίδια μεταφέρονται στα κύτταρά μας μέσω ενός ηλεκτρικού φορτίου. Όταν επιλέγετε κάτι να φάτε για υψηλή ενέργεια, θυμηθείτε φαγητά όπως τα fast food, τα επεξεργασμένα τρόφιμα έχουν χαμηλή ενέργεια. Συχνότητες, δεν παρέχουμε στο σώμα την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεται. Κάνοντας αυτό, απαιτούμε από το σώμα μας να εξαντλήσει την ηλεκτρική ενέργεια των νεύρων για να λειτουργήσει το πεπτικό σύστημα για να διασπάσει τα τρόφιμα στο σώμα σας.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η τροφή που τρώμε πραγματικά παίρνει περισσότερη ενέργεια από αυτή που δίνει.

(Η ενέργεια και τα τρόφιμα που καταναλώνουμε μετρώνται σε Megahertz, MHz)

Το Megahertz είναι μια τεχνική ονομασία για τη φόρτιση ηλεκτρικής συχνότητας γύρω από τα τρόφιμα. Οι τροφές που τρώμε πρέπει να είναι ζωντανές και ενεργειακά – ζωντανές τροφές που μεταφέρουν τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα και το σώμα μας. Αν όχι, θα κουραστούμε και θα αρρωστήσουμε.

Πιθανότατα αναρωτιέστε τι ποσοστό ενέργειας (MHz) χρειάζομαι στο φαγητό μου για να γίνω και να παραμείνω υγιής.

Η φόρτιση των megahertz κυμαίνεται από 0 έως 250 συν των MHz. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα των τροφών που τρώμε και της ενέργειας που παρέχουν.

Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα είναι τα χειρότερα με 0 MHz, κέικ σοκολάτας 1-3 MHz, Kentucky Fried κοτόπουλο-3, Big Mac-5, συμπλήρωμα βιταμινών/μεταλλικών ουσιών 10 έως 30, ωμά αμύγδαλα 40 έως 50, φρούτα-60 έως 70, πράσινα λαχανικά 70 έως 90. Επομένως, εάν θέλετε το σώμα σας να είναι γεμάτο ζωντάνια και υψηλή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, (που θα έχει ως αποτέλεσμα το σώμα σας να λειτουργεί σωστά, για να μην αναφέρουμε ότι βοηθάει το σώμα μας να γεράσει επίσης) ποιες τροφές θα δοκιμάσετε να φάτε ?

Τρώτε ζωντανά και εμπλουτισμένα με νερό τρόφιμα αντί για επεξεργασμένα τρόφιμα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την Ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του σώματός σας, υπάρχει ένα καλό βιβλίο που ονομάζεται “Sick And Tired”, Ο συγγραφέας ονομάζεται Dr. Robert Young. Τον γνώρισα στη Χαβάη όταν ήμουν σε ένα σεμινάριο του Tony Robbins.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *