Η χαρά της ωμής τροφής Δίαιτα απώλειας βάρους

Η δίαιτα με ωμές τροφές κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα και ευαισθητοποίηση μεταξύ των έμπειρων καταναλωτών που γνωρίζουν την υγεία. Καθώς μπαίνουμε στον 21ο αιώνα, οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο συνειδητοποιημένοι για τη διατροφή λόγω της αύξησης της κατανόησης για το πώς λειτουργεί το σώμα. Όταν οι άνθρωποι ακολουθούν δίαιτα με ωμά τρόφιμα απώλεια βάρους και εγκαταλείπουν τα σύγχρονα επεξεργασμένα τρόφιμα, βλέπουν γρήγορα μια αλλαγή στον τρόπο που αισθάνονται και μια αύξηση στα επίπεδα ενέργειας τους. Τα οφέλη της στροφής από τα αναψυκτικά και τα επεξεργασμένα τρόφιμα σε πιο υγιεινά πράγματα, όπως άψητα λαχανικά, σπόροι, ξηροί καρποί, δημητριακά, φασόλια, αποξηραμένα φρούτα, ακόμη και φύκια, φέρνουν σε εκατομμύρια ανθρώπους οφέλη όπως αυξημένη ενέργεια, καλύτερος τόνος δέρματος και ακόμη και μειωμένες ασθένειες.

Η απώλεια βάρους με δίαιτα με ωμές τροφές περιστρέφεται γύρω από την αποκοπή τροφών που δεν επεξεργάζονται εύκολα ο οργανισμός. Αντικαθιστώντας αυτά τα επεξεργασμένα τρόφιμα με φυσικά τρόφιμα που δεν μαγειρεύονται σε υπερβολική θερμοκρασία, πολλά ένζυμα και θρεπτικά συστατικά παραμένουν ανέπαφα. Μελέτες έχουν δείξει ότι η θέρμανση των τροφίμων πάνω από 115 βαθμούς F μπορεί να καταστρέψει τα ένζυμα στα τρόφιμα που μπορούν να βοηθήσουν στην πέψη και την απορρόφηση της τροφής. Τουλάχιστον το 75% της δίαιτας πρέπει να είναι άψητο ή ωμό φαγητό προκειμένου η δίαιτα να είναι μια αληθινή δίαιτα με ωμή τροφή. Εάν σκέφτεστε να ακολουθήσετε δίαιτα με ωμές τροφές για απώλεια βάρους, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το PH του σώματός σας δεν κινείται προς το να είναι πιο όξινο από το αλκαλικό. Ένα όξινο σώμα είναι ένα λίπος, καθώς ο μεταβολισμός θα επιβραδυνθεί και θα είναι πιο αναποτελεσματικός. Όταν καταναλώνεται μια ανθυγιεινή διατροφή με επεξεργασμένα τρόφιμα, αυτό θα δημιουργήσει μια όξινη κατάσταση στο σώμα. Για να ελέγξετε την οξύτητα του σώματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταινίες μέτρησης PH, οι οποίες είναι φθηνές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσετε όχι μόνο το PH σας αλλά και το σωστό πρόγραμμα διατροφής που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων απώλειας βάρους σας. Κάνοντας μια αλκαλική δίαιτα θα διαπιστώσετε ότι η απώλεια βάρους είναι πιο αποτελεσματική. Αυτή είναι η κύρια συμβουλή για την επίτευξη μακροπρόθεσμης απώλειας βάρους. Τα φρούτα, τα λαχανικά και τα βότανα θα σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας να διατηρήσετε ένα πιο αλκαλικό σώμα.

Φάτε φρέσκα και βιολογικά

Η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων μπορεί να βοηθήσει καθώς περιέχουν υψηλότερα επίπεδα θρεπτικών συστατικών. Τα βιολογικά τρόφιμα έχουν περισσότερα αλκαλικά μέταλλα από τα συμβατικά καλλιεργούμενα τρόφιμα και η κατανάλωση βιολογικών θα επιταχύνει τις προσπάθειές σας για απώλεια βάρους. Φροντίστε να αγοράσετε το πιο ποιοτικό και νόστιμο φαγητό. Μπορεί να κοστίζει περισσότερο, αλλά η υπέροχη γεύση και η υψηλότερη ποιότητα θα διασφαλίσουν ότι τα σχέδια απώλειας βάρους με τη δίαιτα με ωμές τροφές είναι επιτυχημένα. Ο χαμηλότερος αριθμός θερμίδων ανά ουγγιά θα βρεθεί με ωμά χόρτα και λαχανικά. Τα φρούτα είναι στη σειρά. Γενικά, τα φρούτα έχουν ελαφρώς υψηλότερο αριθμό θερμίδων λόγω των φυσικών σακχάρων τους που θα βοηθήσουν στην απώλεια βάρους λόγω του γεγονότος ότι αυτό θα αυξήσει το σάκχαρο στο αίμα του σώματος και θα μειώσει τα επίπεδα πείνας. Οι άνθρωποι συχνά τρώνε ένα κομμάτι φρούτο πριν από το γεύμα τους για να μειώσουν την υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Εάν φάτε ένα κομμάτι γλυκό φρούτο, όπως ανανά ή ένα μήλο 30 λεπτά πριν από το κύριο γεύμα σας, αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά την επιθυμία σας για πείνα, έτσι ώστε όταν τελικά φάτε να θέλετε να φάτε λιγότερο. Η απώλεια βάρους στη δίαιτα με ωμές τροφές είναι συνήθως επιτυχής όταν γίνει μια πλήρης αλλαγή στον τρόπο ζωής. Αυτή η αλλαγή συνήθως ανταμείβεται με υψηλότερο επίπεδο ενέργειας και πιθανώς μείωση της ασθένειας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *