Μπάρες σοκολάτας με εξατομικευμένα περιτυλίγματα – Τα υπέρ και τα κατά για την επιλογή μπομπονιέρων για πάρτι

Είτε σχεδιάζετε μια γιορτή γενεθλίων για ένα παιδί είτε μια γαμήλια δεξίωση, θα πρέπει να αποφασίσετε για τις χάρες για πάρτι. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για αυτά τα μικρά δώρα είναι τα ζαχαρωτά καλυμμένα με εξατομικευμένα περιτυλίγματα. Είναι όμως αυτή μια καλή ιδέα για την περίσταση σας; Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε αυτές τις λιχουδιές σοκολάτας.

Πλεονεκτήματα

* Σε όλους αρέσει η σοκολάτα. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η σοκολάτα είναι η νούμερο ένα γεύση επιλογής για τους ανθρώπους που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και ο μέσος Αμερικανός τρώει 10-12 κιλά από αυτή τη λιχουδιά κάθε χρόνο. Έτσι, αν αποφασίσετε να χαρίσετε ζαχαρωτά με εξατομικευμένα περιτυλίγματα στους καλεσμένους σας, αναμφίβολα θα εκτιμήσουν τις χάρες.

* Είναι φθηνά, αλλά όχι φθηνά. Αν ψάχνετε για μπομπονιέρες για πάρτι για τη γιορτή σας που δεν θα σπάσουν τα χρήματα, τότε αυτοί είναι ένας καλός τρόπος. Μπορείτε να αποκτήσετε εξατομικευμένα περιτυλίγματα καραμέλας με ράβδους σοκολάτας για λιγότερο από δύο δολάρια το καθένα. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, αλλά δεν φαίνεται ότι κάνατε επιδρομή στο κατάστημα δολαρίων.

* Μπορούν να προσαρμοστούν. Εάν παραγγείλετε από μια διαδικτυακή εταιρεία, μπορεί να προσθέσει τη φωτογραφία σας, να αλλάξει τη γραμματοσειρά, να συμπεριλάβει το μήνυμά σας, να μεταμορφώσει το χρώμα και να προσαρμόσει τα περιτυλίγματα της μπάρας καραμελών για να ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

* Διατίθεται ποικιλία επιλογών σοκολάτας. Όλα τα είδη καραμελών σε όλα τα μεγέθη μπορούν να παραγγελθούν με εξατομικευμένα περιτυλίγματα. Εάν έχετε ένα αγαπημένο, δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο να το βρείτε. Ορισμένες επιχειρήσεις προσφέρουν βελγικές σοκολάτες. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά που λειτουργούν με σοκολατοποιία για να φτιάξετε το γλυκό σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

* Μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας. Αν και υπάρχουν πολλές εταιρείες που θα τα παράγουν για εσάς, αυτή είναι μια χάρη που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο περιτύλιγμα από το Διαδίκτυο, να το σχεδιάσετε χρησιμοποιώντας λογισμικό στον υπολογιστή σας ή να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας στο scrapbooking για να το φτιάξετε από την αρχή. Μετά απλά κόψτε, τυλίξτε και κολλήστε.

Μειονεκτήματα

* Δεν έχετε πάντα εγγυημένη φρεσκάδα.Ναι, η σοκολάτα έχει σχετικά μεγάλη διάρκεια ζωής (περίπου ένα χρόνο). Αλλά μπορεί να μην ξέρετε πόσο καιρό κρέμονται αυτές οι ζαχαρωτά γύρω από την αποθήκη της εταιρείας. Είναι σημαντικό να αγοράζετε από μια αξιόπιστη επιχείρηση ή από μια επιχείρηση που χρησιμοποιεί σοκολατοποιία και κάνει τα γλυκά φρέσκα για κάθε πελάτη.

* Οι μπάρες σοκολάτας μπορούν να λιώσουν.Αυτό είναι ιδιαίτερα πρόβλημα εάν παραγγείλετε αυτές τις μπομπονιέρες για πάρτι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή ζείτε σε ένα πιο ζεστό κλίμα.

* Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον έξοδα αποστολής. Επειδή αυτές οι λιχουδιές μπορεί να λιώσουν, μπορεί να θέλετε να κανονίσετε την παράδοση του πακέτου σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, η οποία κοστίζει περισσότερα χρήματα. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να προσθέσετε ένα κρύο πακέτο με την καραμέλα σας ή να επιλέξετε ένα μονωτικό κουτί. Αυτό μπορεί επίσης να αυξήσει το κόστος.

* Δεν είναι ακριβώς ενθύμιο.Αν ψάχνετε για χάρες που θα αποθηκεύσουν οι καλεσμένοι σας ως υπενθύμιση της ειδικής σας περίστασης, τότε αυτές δεν είναι για εσάς. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αποθηκεύσουν το εξατομικευμένο περιτύλιγμα και να το βάλουν σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών ή λεύκωμα αποκομμάτων. Αλλά οι περισσότεροι θα απολαύσουν απλώς να τα φάνε και αυτό θα είναι το τέλος.

* Μπορεί να χρειαστείτε επιπλέον. Οι άνθρωποι βρίσκουν τη σοκολάτα ακαταμάχητη. Αν σκορπίσετε αυτά τα ζαχαρωτά τριγύρω, μπορεί να τα βρείτε να εξαφανίζονται πριν το τέλος του πάρτι. Αν δεν έχετε τρόπο να τα τοποθετήσετε σε τσάντες με τα ονόματα των ατόμων πάνω τους, ίσως είναι καλή ιδέα να αγοράσετε περισσότερα από όσα νομίζετε ότι χρειάζεστε.

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για φθηνές μπομπονιέρες για πάρτι που θα αρέσουν πραγματικά σε όλους, τότε οι μπάρες σοκολάτας με προσαρμοσμένα περιτυλίγματα μπορεί να είναι κατάλληλες για εσάς. Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο μέχρι να βρείτε την κατάλληλη εταιρεία με εξαιρετικά εξατομικευμένα σχέδια ή φτιάξτε μόνοι σας. Απλά προσέξτε ότι η καραμέλα πρέπει να είναι φρέσκια και προστατευμένη από τη ζέστη. Αν και υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα, αυτές οι λιχουδιές είναι πάντα επιτυχείς στους επισκέπτες.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *