Πάροχοι σχολικών υπηρεσιών φαγητού στο NJ με το υγιεινό σχολικό γεύμα τους

Μερικές φορές οι άνθρωποι επιδίδονται στο γαργάλημα των γευστικών τους κάλυκες για να αξιοποιήσουν το καλύτερο από τους μάγειρες και να εξερευνήσουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες. Αλλά το φαγητό, παρά το ότι είναι εξαιρετικά νόστιμο, πρέπει να είναι υγιεινό και θρεπτικό στην καλύτερη περίπτωση. Μόνο υγιεινό και θρεπτικό γεύμα ή σνακ μπορεί να σας προσφέρει τη συνήθεια του σωστού ουρανίσκου.

Επιπλέον, παρέχοντας πλούσιο και νόστιμο φαγητό θα πρέπει να μπορούν να δημιουργήσουν τον ουρανίσκο των παιδιών για το σωστό φαγητό. Εκεί πρέπει να δημιουργήσουν μια λανθάνουσα αξία εάν ασχολείστε με την παροχή υπηρεσιών εστίασης για σχολεία.

Αυτό είναι η ανάπτυξη της γεύσης για το σωστό φαγητό αντί να δημιουργείται τροφή που ταιριάζει στη γεύση. Είναι δύσκολο. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, εάν έχετε αναπτύξει τις μαγειρικές σας δεξιότητες, μπορείτε να καταλάβετε πώς να αναπτύξετε τη γεύση για το σωστό φαγητό, τόσο θρεπτικό όσο και που μπορεί να συμβάλει στην υγεία των εκκολαπτόμενων ψυχών.

Η υπηρεσία φαγητού στα σχολεία, ένα σημαντικό μέρος του ομοσπονδιακού προγράμματος μεσημεριανού γεύματος στο σχολείο έχει πολλές ευθύνες για τους παρόχους υπηρεσιών φαγητού, εκτός από το να παίζουν με μαγειρικές δεξιότητες, πρέπει να εξυπηρετούν τον πιο ευαίσθητο ουρανίσκο του σχολείου και επίσης να παρέχουν τροφή που είναι θρεπτική και υποστηρίζει την ανάπτυξή τους. πρώιμο στάδιο της ζωής.

Το σχολείο σέρβις στο NJ περιλαμβάνει περισσότερη καθοδήγηση και μας δεσμεύει με περιορισμούς προϋπολογισμού. Υπάρχει επίσης προσδοκία από τον διατροφολόγο του σχολείου και τα παιδιά σχολικής ηλικίας και τη διεύθυνση. Κυρίως, ως πάροχος υπηρεσιών, πρέπει να δημιουργήσετε μενού δύο πλευρών με αντίπαλες προσδοκίες. Από τη μια πλευρά η προσδοκία είναι η διατροφή και από την άλλη η προσδοκία είναι η γαργαλιστική γεύση.

Οποιαδήποτε ανισορροπία μπορεί να οδηγήσει σε απόρριψη και σπατάλη. Ως εκ τούτου, ως πάροχος σχολείων, αυτό που είναι σημαντικό είναι να φέρετε το καλύτερο από τα δύο για να παρέχετε ένα μενού που μπορεί να είναι αποδεκτό από όλους και που μόνο εσείς μπορείτε να το επιβεβαιώσετε όταν δεν βλέπετε καμία σπατάλη ή επιστροφή. Μόνο όταν συμβεί αυτό μπορεί ένας πάροχος υπηρεσιών φαγητού να ισχυριστεί ότι έχει εκπληρώσει τα πρότυπα και τις προσδοκίες και έχει προκαλέσει την ικανοποίηση των πελατών.

Τα παιδιά που υποβάλλουν αίτηση για μεσημεριανό γεύμα στο σχολείο για προσωπικούς λόγους παρέχονται με πενιχρά κεφάλαια για να εξασφαλίσουν το φαγητό τους. Αυτό δεν πρέπει να διαφεύγει ούτε από τη διαχείριση του προγράμματος σχολικού γεύματος ούτε από τον πάροχο σχολικών υπηρεσιών εστίασης.

Τόσο το σχολείο όσο και ο πάροχος υπηρεσιών πρέπει να συσκευάσουν το γεύμα ή το σνακ εντός ενός προϋπολογισμού για τα παπούτσια. Αυτό παρέχει έναν πρόσθετο περιορισμό στον πάροχο του μεσημεριανού γεύματος να δώσει ίση διατροφή και γεύση με τους διαθέσιμους πόρους. Επομένως, ένας πάροχος υπηρεσιών τροφίμων για σχολεία στο Νιου Τζέρσεϋ θα πρέπει να φροντίσει για όλα αυτά τα πράγματα για να μπορέσει να συνεχίσει την υπηρεσία με επιτυχία.

Ένας πάροχος υπηρεσιών τροφίμων όπως η Karson Foods http://www.karsonfoods.com/school-food-services.html μπορεί να τους αντιμετωπίζει ως πλεονέκτημα αντί για πρόβλημα, περιορισμό ή περιορισμό και να εξερευνήσει τις μαγειρικές του δεξιότητες στην καλύτερη περίπτωση σε μια ελεγχόμενη κατάσταση περισσότερο . Ακριβώς όπως ζητάτε από τους μαθητές να γράψουν ένα δοκίμιο για οποιοδήποτε θέμα της επιλογής τους και θα πρέπει να το ξύσουν για θέματα. Ταυτόχρονα δώστε τους μια λίστα με το θέμα που θα επιλέξουν και ανακουφίζονται.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *