Πόσο ασφαλής είναι η ξηραμένη στον αέρα τροφή για σκύλους

Η ξηραμένη στον αέρα τροφή για σκύλους είναι αυτή τη στιγμή πολύ στην τάση. Πολλοί από εσάς μπορεί να το γνωρίζετε και πολλοί από εσάς μπορεί να μπερδεύεστε ή να έχετε μια λανθασμένη αντίληψη εάν είναι καλό για το σκύλο σας ή όχι. Εδώ θα απαντηθούν όλες οι αμφιβολίες σας. Αυτή η τροφή για σκύλους είναι ένα τέτοιο συμπλήρωμα που επιτρέπει στο μωρό σας να τρώει με φυσικό άγριο τρόπο που είναι ωμή. Αλλά όχι μόνο αυτό, επιτρέπει στον σκύλο σας να απολαμβάνει το φαγητό και όχι μόνο να είναι φυσικό, αλλά και να παίρνει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για υγιή ανάπτυξη και ευεξία.

Γιατί να ταΐζετε τροφές ομίχλης που έχουν στεγνώσει στον αέρα;

Γνωρίζουμε ότι ο σκύλος έχει τη γενεαλογία άγριων ζώων όπως του λύκου. Επομένως, εάν μελετήσουμε περαιτέρω, τα σκυλιά είναι επίσης ικανά να τρώνε και να απολαμβάνουν ωμό κρέας. Με τόσα πολλά διαθέσιμα στην αγορά, έχουμε αρκετές γνωστές μάρκες που σας διαβεβαιώνουν ότι παρέχετε όχι μόνο ποιοτικά τρόφιμα, αλλά και γεμάτα με απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά. Επομένως, είναι εντάξει να δώσετε στο αγαπημένο σας σκυλάκι τη μοναδική συντηρητική ανάμεικτη τροφή για σκύλους;

Η απάντηση σε αυτό θα είναι σίγουρα αρνητικό, αλλά ακόμα κι αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε, ας διερευνήσουμε τη διαδικασία παρασκευής τροφής για σκύλους που έχουν στεγνώσει στον αέρα και τα οφέλη που αποκομίζει το σκυλάκι σας.

Σχετικά με την παρασκευή της καλύτερης αποξηραμένης τροφής για σκύλους;

  • Δεν είναι μαγειρεμένα: Ένας από τους κύριους λόγους για να δώσετε στο σκύλο σας αυτό το φαγητό είναι επειδή δεν είναι μαγειρεμένα. Ναι καλά ακούσατε. Αυτά είναι ειδικά εύκρατα που εξατμίζεται όλη η υγρασία από το ωμό κρέας. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε το επίπεδο των φυσικών θρεπτικών συστατικών που διατηρείται στο κρέας, αυξάνοντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής και το καθιστούμε τρώγιμο για το σκύλο σας. Εάν σκέφτεστε κάποιο μειονέκτημα, τότε δεν υπάρχει τίποτα ως τέτοιο που να θεωρείται επιβλαβές. Είναι λόγω της μηδενικής υγρασίας στην πρώτη ύλη που κάνει κάθε τρόφιμο όχι μόνο να διαρκεί για αρκετά χρόνια αλλά και να κλειδώνει όλα τα οφέλη του χωρίς καμία απώλεια.
  • 90-95% του πραγματικού κρέατος: Οι καλύτερα αποξηραμένες στον αέρα τροφές για σκύλους έχουν σχεδόν το 90 έως 95% του πραγματικού κρέατος το οποίο είναι με όλους τους τρόπους γεμάτο με θρεπτικά συστατικά. Όταν από την άλλη πλευρά βλέπουμε πολλές επώνυμες εταιρείες να προσφέρουν επεξεργασμένα τρόφιμα με υψηλό επίπεδο θρεπτικών συστατικών, όλα φαίνονται ασαφή σε σύγκριση με τρόφιμα που έχουν στεγνώσει στον αέρα. Σε έρευνες, έχει παρατηρηθεί ότι επώνυμα παραγωγοί τροφών για σκύλους αναμειγνύουν συντηρητικά που όχι μόνο βλάπτουν τα σκυλιά σας αργά και σταθερά, αλλά και πολλές φορές στο μεταγενέστερο στάδιο τους οδηγούν σε αναπηρίες.

Τα πλεονεκτήματα του σκύλου σας ωφελείται αν ταΐζετε με αποξηραμένη τροφή για σκύλους;

  • Δεν χρειάζεται ψύξη: Ναι, ίσως γνωρίζετε ότι πολλά από τα πακέτα τροφίμων που είναι διαθέσιμα για το σκυλάκι σας μετά το άνοιγμα έχουν οδηγίες για να ψύχονται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία. Αλλά όταν μιλάμε για αυτά τα αποξηραμένα στον αέρα τρόφιμα δεν απαιτούν κανένα είδος ψύξης.
  • Φρέσκα σπιτικά βοσκοτόπια: Σε σύγκριση με το άγριο κρέας με σπιτικά βοσκοτόπια, όλοι γνωρίζουμε τα βασικά οφέλη του. Έτσι, το προϊόν που έχει αποξηρανθεί στον αέρα παρασκευάζεται από σπιτικό βοσκότοπο, έτσι ώστε οι πελάτες που το αγοράζουν να είναι σίγουροι ότι ταΐζουν τα σκυλιά τους με όλα τα φυσικά υγιεινά κρέατα.
  • Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά: Μιλώντας για το επίπεδο διατροφής που θα έπαιρνε το σκυλάκι σας από αυτό το φαγητό είναι πολλά. Όπως βιοτίνη, ειδικά μέταλλα, φρέσκο ​​κρέας ζωικού οργάνου, φυσικές βιταμίνες, απαραίτητη πρωτεΐνη και πολλά άλλα.
  • Χωρίς τον τεχνητό παράγοντα: Όσοι ταΐζουν τα σκυλάκια τους στην αγορά τροφές για σκύλους γνωρίζουν την ποσότητα τεχνητών προϊόντων όπως συντηρητικά, σόγια, συνθετικά μέταλλα, βιταμίνες, γεύσεις, χρώματα, γλουτένη, σιτάρι, δημητριακά κ.λπ. που σίγουρα θα επηρεάσουν την υγεία του σκύλου σας. Αλλά σε σύγκριση με τις αποξηραμένες τροφές για σκύλους, δεν έχουν τίποτα ως τέτοιο και έχουν τα πάντα φυσικά συμπιεσμένα.

Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί πρέπει να επιλέγετε τροφή για σκύλους αποξηραμένη στον αέρα αντί για τεχνητή επώνυμη τροφή για σκύλους.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *