Πώς μπορείτε να φτιάξετε απλές συνταγές για δείπνο και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας συνταγές από εστιατόρια

Αν είσαι σαν εμένα, σου αρέσουν τα πράγματα εύκολα. Θα ακολουθήσω μια έτοιμη συνταγή ξεκινώντας μια από την αρχή οποιαδήποτε μέρα. Στην πραγματικότητα, αν μπορούσα να βάλω ένα ρομπότ να κάνει όλη τη δουλειά για μένα, μάλλον θα καθόμουν αναπαυτικά και θα περίμενα να σερβιριστεί το δείπνο. Δυστυχώς, το μέλλον δεν είναι ακόμα εδώ και θα πρέπει να μαγειρέψουμε μόνοι μας το φαγητό αν θέλουμε να φάμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ευκολότερο το μαγείρεμα ποιοτικού φαγητού. Χρησιμοποιώντας συνταγές από εστιατόρια, μπορούμε να φτιάξουμε οποιοδήποτε γεύμα γρήγορο και νόστιμο.

Ευτυχώς, οι επαγγελματίες αντιγραφείς εστιατορίων έχουν ήδη κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς. Επομένως, δεν χρειάζεται να κάνετε αίτηση για δουλειά ως μάγειρας στο Applebees της περιοχής σας ή να προσλάβετε έναν ιδιωτικό ερευνητή για να ανακαλύψετε τα μυστικά αυτών των συνταγών με εμπορικό σήμα. Τα πλήρη συστατικά και οι οδηγίες για την προετοιμασία περιλαμβάνονται όλα στις πιο δημοφιλείς συνταγές εστιατορίων αντιγραφής του σήμερα. Το δοκίμασα μόνος μου και όλα φαίνονται νόμιμα.

Πόσο καλά είναι τα αποτελέσματα, ρωτάτε; Πολύ καλό. Σχεδόν δεν μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ του τι θα μαγειρέψετε και του τι τρώτε συνήθως στο ίδιο εστιατόριο. Πάρτε για παράδειγμα τα πίσω πλευρά του μωρού του Chili. Γνωρίζατε ότι η Chili’s χρησιμοποιεί 3 ράφια παιδικών πλευρών, μηλόξυδο και σάλτσα Worcestershire για αυτό το γεύμα; Η διαδικασία παρασκευής τους είναι επίσης πολύ απλή. Είναι λογικό. Το κρατούν απλό, ώστε οι θαμώνες να εξυπηρετούνται πιο γρήγορα.

Πιθανότατα σκέφτεστε, τι είδους εστιατόρια έχουν αντιγραφεί με επιτυχία; Τα τελευταία 5 περίπου χρόνια, σχεδόν όλες οι μεγάλες συνταγές εστιατορίων έχουν αντιγραφεί σχεδόν στην τελειότητα. Έχω δοκιμάσει περίπου 50 διαφορετικές συνταγές από Applebees, Chili’s, TGI Friday’s, Hard Rock Cafe, Olive Garden, Outback και άλλα. Είναι όλοι επί τόπου.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *