Πώς να αποθηκεύσετε προμήθειες τροφίμων Survival

Γνωρίζετε ότι χρειάζεστε μια προμήθεια τροφών επιβίωσης, αλλά μπορεί να μην ξέρετε πώς να τα αποθηκεύσετε. Ο τύπος των προμηθειών τροφίμων επιβίωσης που αγοράζονται συχνά υπαγορεύει τον τρόπο αποθήκευσης και τον τρόπο εναλλαγής τους για την αποφυγή αλλοίωσης. Τα παρακάτω ανασκοπούν τους πιο συνηθισμένους τύπους τροφίμων επιβίωσης έκτακτης ανάγκης και συστάσεις για αποθήκευση και εναλλαγή.

Τα περισσότερα κιτ τροφίμων επιβίωσης περιέχουν μόνο αρκετές προμήθειες για ένα άτομο για έως και τρεις ημέρες. Οι προμήθειες αυτού του είδους θα πρέπει να αποθηκεύονται στο πορτ-μπαγκάζ κάθε οχήματος και στην τσάντα έκτακτης ανάγκης κάθε μέλους της οικογένειας. Οι ενεργειακές μπάρες, που περιέχουν έως και εννέα γεύματα με 400 θερμίδες, μπορούν να αποθηκευτούν ακόμη και σε παιδικά σακίδια, γυναικείες τσάντες και στο ντουλαπάκι των γαντιών κάθε οχήματος. Τα κιτ τροφίμων βραχυπρόθεσμης επιβίωσης απαιτούν λίγο χώρο για αποθήκευση και συχνά έχουν διάρκεια ζωής έως και 5 χρόνια. Τα τρόφιμα θα πρέπει να ελέγχονται περιοδικά για να βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμα καλά, αλλά δεν μπορούν πραγματικά να εναλλάσσονται, καθώς δεν αποτελούν μέρος της συνήθους προσφοράς τροφίμων. Πάντα να ελέγχετε για να βεβαιωθείτε ότι η παροχή τροφής έκτακτης ανάγκης είναι ακόμα καλή προτού πάτε σε κάμπινγκ ή σε μεγάλες διαδρομές.

Πολλά κιτ τροφίμων επιβίωσης προορίζονται να παρέχουν στις οικογένειες προμήθειες για μία εβδομάδα ή περισσότερο. Είναι ιδανικά για προστασία από τυφώνες, σεισμούς και άλλες φυσικές καταστροφές. Όπως μάθαμε από τον τυφώνα Κατρίνα, η ανακούφιση μπορεί μερικές φορές να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες για να φτάσει στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο. Τα παντοπωλεία δεν θα έχουν τα τρόφιμα και τις προμήθειες νερού που απαιτούνται για να υποστηρίξουν έναν αστικό πληθυσμό όταν τα φορτηγά και τα τρένα δεν μπορούν πλέον να φτάσουν στην πόλη για ανεφοδιασμό. Οι προμήθειες θα μειωθούν και θα εξαφανιστούν εντελώς σε περίπου τρεις ημέρες. Οι οικογένειες θα πρέπει να έχουν πολλά κιτ τοποθετημένα σε στρατηγικές τοποθεσίες σε όλο το σπίτι. Αυτό θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι τα μέλη της οικογένειας μπορούν να φτάσουν στο φαγητό ακόμη και σε περίπτωση μερικής κατάρρευσης του σπιτιού. Τα αναλώσιμα έχουν συχνά πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά θα πρέπει να ελέγχονται τακτικά για να διασφαλίζεται ότι εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται.

Οι λύσεις μακροπρόθεσμης επιβίωσης τροφίμων 3 μηνών ή περισσότερο απαιτούν μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης. Μερικές οικογένειες έχουν αφήσει στην άκρη ένα ολόκληρο δωμάτιο για μια εξαιρετικά μεγάλη προσφορά τροφής επιβίωσης. Αυτά τα δωμάτια είναι συχνά οργανωμένα με ράφια, με νεότερα αντικείμενα να ξεφορτώνονται στο πίσω μέρος και παλαιότερα αντικείμενα να μετακινούνται στο μπροστινό μέρος των ραφιών. Οι οικογένειες που το κάνουν αυτό ζουν συνεχώς από τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση τροφίμων τους για να διατηρούν φρέσκο ​​τον εφοδιασμό τους. Σε μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το φαγητό μπορεί να είναι πιο προσεκτικά με μερίδες, αλλά αποτελείται από τα ίδια είδη που η οικογένεια έχει ήδη συνηθίσει να τρώει. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χειριστείτε την επιβίωση των τροφίμων όταν τα παιδιά είναι μικρά και μπορεί να μην είναι πρόθυμα να φάνε πράγματα, ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, που δεν έχουν ήδη συνηθίσει να τρώνε.

Η σωστή αποθήκευση των τροφίμων επιβίωσης μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου για οικογένειες που αντιμετωπίζουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Εάν έχετε επιλέξει να επενδύσετε σε ένα απόθεμα τροφίμων έκτακτης ανάγκης, φροντίστε να το αποθηκεύσετε σωστά και να το ελέγχετε τακτικά για να βεβαιωθείτε ότι η οικογένειά σας εξακολουθεί να έχει την προστασία που πληρώσατε. Οι οδηγίες που παρουσιάζονται εδώ θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τον καλύτερο τρόπο αποθήκευσης και εναλλαγής των τροφών επιβίωσής σας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *