Πώς να φτιάξετε παγωτό σε σχήμα καρπούζι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η ιδέα του παγωτού αρέσει σε όλους. Εάν οργανώνετε ένα δείπνο ή απλώς έχετε μερικούς φίλους για δείπνο, θα τους καταπλήξετε όταν βγάλετε αυτό το γλυκό παγωτό. Μοιάζει με καρπούζι, ακόμα και όταν το κόβεις σε φέτες. Έχει ακόμη και τους «σπόρους». Φτιάχνεται εύκολα και τόσο εντυπωσιακό.

Συστατικά

Σερμπέ λάιμ, μαλακό

Σερμπέι βατόμουρο, μαλακό. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεράσι ή φράουλα. Απλώς πρέπει να έχει κόκκινο ή ροζ χρώμα.

μίνι κομματάκια σοκολάτας

Στρώνουμε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης με το μαλακωμένο Sherbet Lime. Σκεφτείτε αυτή την επένδυση σαν το δέρμα του καρπουζιού. Μην το κάνετε πολύ πηχτό, αλλά μην το κάνετε και πολύ λεπτό.

Στη συνέχεια, ανακατέψτε τα κομματάκια σοκολάτας με το σερμπέι βατόμουρου και γεμίστε το υπόλοιπο μπολ. Το κόκκινο ή ροζ σερμπέ είναι το εσωτερικό του καρπουζιού και τα μίνι κομματάκια σοκολάτας είναι οι σπόροι του καρπουζιού.

Σφραγίζουμε το μπολ και ξαναπαγώνουμε το καρπούζι σερμπέτι. Μόλις το σερμπέ έχει ξαναπαγώσει, αφαιρέστε τη σφραγίδα και γυρίστε το μπολ ανάποδα σε ένα μεγάλο πιάτο. Χρησιμοποιήστε μια ζεστή πετσέτα στον πάτο του μπολ για να βοηθήσετε την απελευθέρωση του παγωτού. Κόβουμε το «καρπούζι» σε φέτες και σερβίρουμε. Όταν σερβίρετε, κάθε κομμάτι θα μοιάζει με μια φέτα καρπούζι και θα έχει και νόστιμη γεύση.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *