Ρωσική ρουλέτα με πρόχειρο φαγητό

Χρειάζεστε πραγματικά ένα όπλο στο κεφάλι σας για να σταματήσετε να τρώτε πρόχειρο φαγητό; Όπως φαίνεται, σύμφωνα με πολλά στατιστικά στοιχεία και τα αυξανόμενα κέρδη από τις επιχειρήσεις από τους κατασκευαστές πρόχειρων φαγητών. Οι δίαιτες πρόχειρου φαγητού εξακολουθούν να αυξάνονται και να καταναλώνονται με ανησυχητικό ρυθμό ακόμη και με ύφεση και πληθυσμό με βαθιές τσέπες και κοντά χέρια. Αυτό δεν σταματά το ναρκωτικό πρόχειρου φαγητού στους λάτρεις του πρόχειρου φαγητού, καθώς αποτελεί ζώνη άνεσης για πολλούς που κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Είναι πραγματικά ένα παιχνίδι ρωσικής ρουλέτας που τρώει αυτό το φαγητό, δεν είναι περίεργο που το λένε πρόχειρο φαγητό!

Απλώς μην αγοράζετε αυτό το είδος φαγητού ή, τουλάχιστον, αγοράστε όσο το δυνατόν λιγότερα. Είναι πολύ πιο ακριβό από τα συμβατικά υγιεινά τρόφιμα, αλλά δεν είναι το τέλος. κοστίζει πολλά χρήματα και έχει πολύ λίγη διατροφή.

Ας το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Το πρόχειρο φαγητό κάνει εσάς και τους αγαπημένους σας παχύσαρκους, αυξάνοντας τις πιθανότητες πολλών ασθενειών, αυξάνοντας τους λογαριασμούς γιατρών και νοσοκομείων και τελικά σας σκοτώνει. Θα πρέπει ακόμη και να πληρώσετε περισσότερα για ένα μεγαλύτερο φέρετρο και περισσότερους μεταφορείς για να το μεταφέρετε στον τάφο σας. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, θα πεθάνετε καλύπτοντας τις τσέπες αυτών των αδιάφορων παραγωγών τροφίμων!

Προτιμήστε φρούτα και λαχανικά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον κόσμο των τροφίμων για εσάς και την οικογένειά σας και με ένα κλάσμα του κόστους. Απλώς σκεφτείτε την υγεία των παιδιών σας και ποιους κινδύνους βάζετε να τους δίνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από υγιεινή τροφή. Σίγουρα αυτό είναι ακόμα πιο λογικό.

Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πω για το θέμα. η μπάλα είναι στο γήπεδό σου!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *