Ρόφημα πρωτεΐνης σοκολάτας – The Tasty Whey Protein

Όσον αφορά τις πρωτεΐνες ορού γάλακτος, όλοι γνωρίζουν ότι είναι μια τροφή που δεν έχει γεύση. Για να το κάνετε πιο εύγευστο πρέπει να προσθέσετε κάτι για να βελτιώσετε τη γεύση. Δεδομένου ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος δεν είναι φάρμακο, δεν χρειάζεται να την πίνετε σαν φάρμακο. Πρέπει να απολαμβάνετε να το πίνετε. Το καλύτερο συστατικό που μπορείτε να προσθέσετε για να βελτιώσετε τη γεύση είναι η σκόνη κακάο. Δεδομένου ότι είναι επίσης ένα φυσικό συστατικό, δεν θα χαλάσει τη φήμη του προϊόντος. Η γεύση του κακάο είναι αυτή που αρέσει στους περισσότερους και επίσης είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε γεύση που θα μπορούσε να παράγει η φυσική πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Ως αποτέλεσμα, το ρόφημα πρωτεΐνης σοκολάτας γίνεται ένα πιο εύγευστο πρωτεϊνικό ρόφημα.

Από την άποψη της διατροφής αυτό το προϊόν είναι παρόμοιο με τη σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος με τη μόνη διαφορά ότι είναι αρωματισμένο με σοκολάτα. Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος είναι οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος. Τις περισσότερες φορές αυτά τα προϊόντα με γεύση κακάο προστίθενται με γεύση εκτός από κακάο για να βελτιώσουν τη γεύση του κακάο. Υπάρχουν πολλές μάρκες ροφημάτων πρωτεΐνης σοκολάτας στην αγορά. Σχεδόν όλα έχουν τα ίδια συστατικά με μικρές διαφορές μεταξύ τους.

Η πιο συχνή χρήση του προϊόντος είναι για αθλητές και για body builders ως συμπλήρωμα πρωτεΐνης. Δεδομένου ότι οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος είναι εύκολα διαλυτές στο νερό, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ρόφημα όταν οι αθλητές και οι bodybuilders κάνουν τις προπονήσεις τους. Όταν λαμβάνεται το ποτό απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος μέσα σε λίγα λεπτά και πηγαίνει στους μύες όπου οι πρωτεΐνες χρησιμοποιούνται για την επισκευή τους. Άλλες πρωτεΐνες χρειάζονται αρκετές ώρες για να φτάσουν στο σημείο που χρησιμοποιούνται. Ως αποτέλεσμα, το ρόφημα πρωτεΐνης σοκολάτας είναι μια καλή επιλογή για τους αθλητές.

Αν και είναι οι αθλητές που χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν κυρίως, είναι καλό για οποιονδήποτε, καθώς έχει πολλά απαραίτητα αμινοξέα. Όποτε κάποιος χρειάζεται γρήγορη πρωτεΐνη θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει για καλό αποτέλεσμα. Αν και οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το αγοράσει από ένα ράφι σούπερ μάρκετ, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε κατόπιν συμβουλής του γιατρού σας.

Στη διαδικασία παραγωγής ο ορός γάλακτος που διαχωρίζεται από το γάλα θερμαίνεται μόνο σε χαμηλές θερμοκρασίες για να αποφευχθεί η μετουσίωση των πρωτεϊνών. Η μόνη διαδικασία θέρμανσης είναι η παστερίωση που είναι το βήμα όπου τα επιβλαβή βακτήρια εξαλείφονται από το προϊόν. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται παστερίωση χαμηλής θερμότητας. Μετά την παστερίωση το προϊόν ξηραίνεται με ψεκασμό για να μετατραπεί σε σκόνη. Για την παρασκευή του ροφήματος πρωτεΐνης σοκολάτας προστίθεται σκόνη κακάο.

Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος είναι σε θέση να αυξήσουν τη ροή του αίματος καταστέλλοντας τη δραστηριότητα ορισμένων από τα ένζυμα που κάνουν τα αιμοφόρα αγγεία να συστέλλονται. Αυτό είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα της λήψης ενός ποτηριού ρόφημα πρωτεΐνης σοκολάτας πριν από την προπόνηση και κατά τη διάρκεια αυτής. Όχι μόνο οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος μπορούν να πάνε στο σημείο όπου είναι απαραίτητες, αλλά επίσης θα μπορούσαν να πάνε πιο γρήγορα διατηρώντας τα αιμοφόρα αγγεία ανοιχτά για να μπορέσουν να κάνουν καλύτερη ροή αίματος στο σημείο όπου χρειάζεται.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *