Σιντριβάνια σοκολάτας – Σε τι άλλο είναι καλό;

Λατρεύετε λοιπόν το σιντριβάνι σοκολάτας σας και τώρα αναρωτιέστε τι άλλες νόστιμες λιχουδιές θα μπορούσαν να δημιουργηθούν σε αυτό. Εφόσον η χρήση του σιντριβάνι με λιωμένη σοκολάτα ήταν τόσο ευχάριστη για το πλήθος, γιατί να μην διευρύνετε λίγο τους ορίζοντές σας; Ακολουθούν μερικές ιδέες για να δοκιμάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας.

Πρώτα απ ‘όλα, έχετε δοκιμάσει όλα τα διαφορετικά είδη σοκολάτας; Η λευκή σοκολάτα είναι νόστιμη και μπορεί να χρωματιστεί με χρώματα τροφίμων για να ταιριάζει με το θέμα όλων των ειδών πάρτι όπως νυφικά ντους, πάρτι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κ.λπ. Μερικοί άνθρωποι έχουν επίσης απολαύσει να αρωματίζουν τη σοκολάτα τους με λικέρ όπως Kaluha ή Grand Marnier, αν θέλουν οι καλεσμένοι να είστε ενήλικες.

Για μια μοναδική, γλυκιά απόλαυση δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λιωμένη καραμέλα στο σιντριβάνι σας. Κόψτε μερικά φρούτα και το κέικ για να τα βυθίσετε στην καραμέλα. Εδώ είναι μια συνταγή φοντί καραμέλας που λειτουργεί με τα περισσότερα σιντριβάνια. Ανακατέψτε μαζί 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα, 1 ραβδί βούτυρο και 1 κιλό καραμέλα τετράγωνα. Λιώστε πρώτα αυτά τα υλικά μαζί και μετά προσθέστε τα στο σιντριβάνι σας και απολαύστε!

Τι θα λέγατε να χρησιμοποιήσετε το σιντριβάνι για τυρί νάτσο; Αυτή θα ήταν μια υπέροχη ιδέα για εκείνο το πάρτι Superbowl ή για οποιαδήποτε εκδήλωση με παιδιά. Τα δικά μου παιδιά λατρεύουν αυτά τα πατατάκια νάτσο με το πορτοκαλί τυρί που παίρνετε στους αγώνες ποδοσφαίρου – θα ήταν στον παράδεισο για να δουν το αγαπημένο τους τυρί να ρέει σε ένα σιντριβάνι! Για dippers θα μπορούσατε να έχετε τσιπς τορτίγιας, κουλούρια, κριτσίνια ή ακόμα και μίνι tacos ή quesadillas.

Θα μπορούσατε επίσης να παράσχετε ένα σιντριβάνι για σάλτσα ράντσο για χρήση με φρέσκα ωμά λαχανικά και κριτσίνια. Αυτό θα ήταν μια διασκεδαστική προσθήκη σε ένα νυφικό ντους ή σε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση με τραπέζι σε μπουφέ. Για αυτήν την ιδέα δεν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε τη θερμάστρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το σιντριβάνι σας έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί το μοτέρ χωρίς να χρησιμοποιήσετε τη θερμάστρα.

Τα περισσότερα σιντριβάνια κονσέρβες διπλασιάζονται και ως σιντριβάνια ποτών. Θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για σαμπάνια, σανγκρία, φρουτώδες ή ακόμα και ως διακοσμητικό σιντριβάνι. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν διακοσμητικά στην κορυφή του σιντριβανιού και στις διαφορετικές βαθμίδες για να δημιουργήσουν μια μοναδική και ελκυστική οθόνη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει όλες αυτές τις ιδέες προτού διασκεδάσετε για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν με το συγκεκριμένο σιντριβάνι σας. Ποιος ξέρει, μπορεί να εμπνευστείτε και να σκεφτείτε μερικές από τις δικές σας ιδέες!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *