Συνταγές εστιατορίου Copycat – Πώς να φτιάξετε τα αγαπημένα σας πιάτα εστιατορίου στο σπίτι

Έχετε φάει ποτέ σε ένα εστιατόριο και σκεφτήκατε, τι υπέροχο γεύμα; Λοιπόν, πώς θα θέλατε να μπορείτε να φτιάξετε το ίδιο φαγητό στην άνεση του σπιτιού σας; Πολλά από τα δημοφιλή πράγματα που τρώνε οι άνθρωποι στα πιο δημοφιλή εστιατόρια είναι εκπληκτικά εύκολο να γίνουν. Χρειάζεστε απλώς τις αντιγραφικές συνταγές εστιατορίου.

Όταν ξέρετε πώς να φτιάξετε το αγαπημένο σας φαγητό εστιατορίου, μπορείτε όχι μόνο να γλιτώσετε τα έξοδα από το να το αγοράζετε συνεχώς, αλλά μπορείτε επίσης να το φάτε όποτε θέλετε χωρίς να βιαστείτε έξω στο εστιατόριο. Φυσικά, μπορείτε επίσης να καταπλήξετε τους φίλους και την οικογένειά σας όταν ετοιμάζετε όλα τα πιάτα, αν και θα μπορούσατε να τα καταφέρετε μόνο με το φαγητό έξω.

Είτε απολαμβάνετε μεξικάνικο φαγητό, ιταλικό φαγητό, κινέζικο φαγητό, ή ακόμα και παραδοσιακή αμερικανική κουζίνα, μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας τις αγαπημένες σας συνταγές εστιατορίων αντιγραφής και να ξεκινήσετε να τις φτιάχνετε απόψε.

Φανταστείτε να έχετε τις μυστικές συνταγές για όσους ευχαριστούν το πλήθος όπως η Applebee’s Santa Fe Chicken Salad ή το Cheesecake Factory’s Chicken Madeira ή ακόμα και το Capellini Pomodoro του Olive Garden.

Και δεν είναι μόνο τα κύρια εισιτήρια που μπορείτε να φτιάξετε.

Μπορείτε επίσης να πυροδοτήσετε σάλτσες, επιδόρπια, ακόμη και τα πιο διάσημα ποτά και κοκτέιλ. Από νικητές όπως το Emeril’s Southwest Seasoning και το Outback’s Steak Marinade μέχρι το Red Lobster’s Chocolate Lava Cakes και το Ruby Tuesday’s Apple Pie. Και για ποτά μπορείτε να φτιάξετε Sonic’s Cranberry Limeade, Tony Roma’s Chocolate Martini, ακόμα και McDonald’s Iced Coffee.

Εντάξει, ακούγεται υπέροχο να μπορείτε να φτιάξετε αυτές τις εκπληκτικές συνταγές αντιγραφής εστιατορίου στο σπίτι σας, αλλά πώς και πού τις βρίσκετε;

Είναι πραγματικά πολύ εύκολο χάρη στον σεφ Τομ. Είναι μάστορας στο να αναλύει και να αποκωδικοποιεί τα αγαπημένα πιάτα εστιατορίου όλων και να δημιουργεί εύκολες συνταγές για να τα αναδημιουργήσετε στο σπίτι σας.

Στην πραγματικότητα, έχει βάλει ένα ολόκληρο βιβλίο μαζί με όλα αυτά τα αγαπημένα (πάνω από 300 από αυτά) από τα κορυφαία εστιατόρια και αλυσίδες εστιατορίων.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *