Συνταγή για Starbucks Caramel Frappuccino

Αν έχετε δοκιμάσει ποτέ ένα Starbucks Caramel Frappuccino, πιθανότατα το λαχταρούσατε ξανά και ξανά. Δυστυχώς, ξέρετε πόσο ακριβό είναι αυτό το φραπουτσίνο: ένα μεγάλου μεγέθους φραπουτσίνο μπορεί να κοστίσει έως και 4,50 δολάρια! Κανένας καφές δεν πρέπει ποτέ να κοστίζει τόσο πολύ!

Ευτυχώς, καταφέραμε να πάρουμε στα χέρια μας τη συνταγή για το Starbucks Caramel Frappuccino – το ένα και το αυτό – για να το φτιάξετε με μηδενικό κόστος. Δεν θα κάνετε πλέον δαπανηρές και άβολες εκτελέσεις Starbucks. Δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένεις ατελείωτη διαδρομή για να πάρεις το αγαπημένο σου ποτό.

Μόλις έχετε αυτή τη συνταγή, μπορείτε να φτιάξετε αυτό το φραπουτσίνο το πρώτο πράγμα το πρωί ενώ είστε ακόμα με τις πιτζάμες σας ή ως ειδική απόλαυση για επιδόρπιο. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε φραπουτσίνο για οικογένεια και φίλους, για να τους δείξετε πόσο πολύ τους αγαπάτε.

Το υπέροχο με την παρασκευή ενός Starbucks Frappuccino στο σπίτι είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε τα συστατικά. Αν διαπιστώσετε ότι η αρχική συνταγή προσθέτει πάρα πολλή ζάχαρη ή σιρόπι για τα γούστα σας, μπορείτε να τα μειώσετε εύκολα. Δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζετε baristas που δεν μπορούν ποτέ να κάνουν την παραγγελία σας σωστά!

Μπορείτε επίσης να είστε πιο «πράσινοι» φτιάχνοντας φραπουτσίνο από το σπίτι. Σκεφτείτε πόσα φλιτζάνια φελιζόλ Starbucks μπαίνουν στις χωματερές μας ετησίως! Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός αγγίζει γρήγορα τα δισεκατομμύρια. Μπορείτε να το αλλάξετε αυτό φτιάχνοντας τα Caramel Frappuccinos σας στο σπίτι. Έχετε τη δύναμη να διδάξετε τους άλλους ανθρώπους να παίρνουν τον έλεγχο των καταναλωτικών τους συνηθειών και να δίνουν στον πλανήτη μας ένα διάλειμμα.

Συστατικά

* 1/2 φλιτζάνι κρύος καφές

* 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

* 1/2 φλιτζάνι γάλα

* 2 κούπες πάγο

* 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι καραμέλας

* σαντιγύ

Κατευθύνσεις

1. Συνδυάστε όλα τα υλικά στο ηλεκτρικό μπλέντερ.

2. Ανακατέψτε το ποτό μέχρι να θρυμματιστεί ο πάγος και το ποτό να γίνει λείο.

3. Σερβίρουμε σε φλιτζάνια καφέ και από πάνω προσθέτουμε σαντιγί και σιρόπι καραμέλας (αν θέλουμε).

4. Προσθέστε άχυρο για ευκολία στην κατανάλωση.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *