Σχετικά με τα φιλικά προς τον διαβήτη σοκολατένια εκλέρ

Μπορεί να είναι εύκολο για εσάς να μιλήσετε για επιδόρπια φιλικά για τον διαβήτη, όπως τα εκλέρ σοκολάτας. Μπορείτε να τα έχετε στο τραπέζι σας παρόλο που έχετε διαγνωστεί ότι έχετε διαβήτη. Μπορείτε ακόμα να ενδώσετε σε αυτά τα απολύτως νόστιμα επιδόρπια.

Αυτά τα γαλλικά ντόνατς είναι μακριά και γεμάτα με κρέμα. Η κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτας, η κρέμα και η σαντιγί είναι τα κύρια συστατικά του κελύφους της. Μόνο η ζύμη από βούτυρο, νερό, αλεύρι και αυγά αποτελούν το κέλυφος. Το γλάσο ολοκληρώνει την εμφάνιση των σπιτικών εκλέρ σας. Θα σας πάρει λίγο χρόνο για να ετοιμάσετε αυτό το γλυκό, ωστόσο είναι εύκολο και απολαυστικό.

Ψημένη μέχρι να γίνει τραγανή, η ζύμη διαμορφώνεται σε κοίλο μακρόστενο σχήμα. Η κρέμα ζαχαροπλαστικής σας με γεύση σοκολάτας συνδυάζεται με κρέμα ή σαντιγί για να γεμίσει τη ζύμη. Φιστίκι, πουρές κάστανου, γεμίσεις με γεύση φρούτων ή κρέμα με γεύση ρούμι είναι άλλες δημοφιλείς γεμίσεις. Φτιαγμένες όσο πιο απλές γίνεται, οι συνταγές αυτών των γλυκών που είναι φιλικές για τον διαβήτη είναι πολλαπλές.

Το πιάτο που είναι συνήθως στο τέλος του γεύματός σας είναι το επιδόρπιο. Ως επιδόρπιο συνήθως σερβίρεται γλυκό φαγητό ή άλλο με έντονη γεύση. Είναι μια σχετικά πρόσφατη εξέλιξη ως τυπικό μέρος ενός γεύματος. Γίνεται επίσης η πρώτη τροφή που αφαιρείται από τη διατροφή του διαβητικού σας. Βλέποντας αυτό το όμορφο επιδόρπιο, το εκλέρ σοκολάτας, σε ένα γαλλικό αρτοποιείο συχνά χρειάζεται μια δεύτερη σκέψη για κάποιον με διαβήτη όπως εσείς. Αυτή η ενέργεια πρέπει να δημιούργησε μια αίσθηση στέρησης.

Σας είπαν ότι δεν μπορείτε να φάτε εκλέρ σοκολάτας ή άλλα επιδόρπια επειδή είστε διαβητικός; Το να έχετε διαβήτη δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φάτε καθόλου σοκολάτες και γλυκά. Το καθημερινό σας διατροφικό πρόγραμμα μπορεί σίγουρα να περιλαμβάνει ένα εκλέρ σοκολάτας. Το να τρώτε λογικά και να περιορίζετε το επιδόρπιό σας είναι τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Ένα περιστασιακό εκλέρ σοκολάτας μπορεί να μην κάνει πολύ κακό. Το σημείο που πρέπει να εξετάσετε είναι η ζάχαρη στη σοκολάτα σας. Σε σύγκριση με τη ζάχαρη σε πολλά άλλα τρόφιμα, απορροφάται πιο αργά. Η αύξηση του σακχάρου στο αίμα που προκαλείται από το σάκχαρο απαιτεί από το σώμα λίγο περισσότερο χρόνο για να την αντιμετωπίσει. Έτσι μπαίνουν τα φυσικά γλυκαντικά στη σκηνή των γλυκών.

Τα φιλικά για διαβήτη επιδόρπια όπως τα εκλέρ σοκολάτας αφορούν εκείνα τα επιδόρπια γευμάτων που βοηθούν στην περαιτέρω καθυστέρηση της απορρόφησης της ζάχαρης. Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό για εσάς να περιορίσετε και να μετριάσετε την κατανάλωση αυτών των νόστιμων γλυκών.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *