6 Συμβουλές για να αγοράσετε πραγματική μαύρη σοκολάτα

Όταν πλησιάζει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θέλετε να αγοράσετε μια νόστιμη μαύρη σοκολάτα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτή την εποχή του χρόνου, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τις συμβουλές που έχουμε δώσει σε αυτόν τον οδηγό. Αυτό μπορεί να είναι το αγαπημένο σας θέμα. Η αγορά μαύρης σοκολάτας είναι τέχνη. Ο λόγος είναι ότι η αγορά μπορεί να έχει και κάποια ψεύτικα προϊόντα. Αν αγαπάτε την ποιότητα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις 6 συμβουλές που δίνονται παρακάτω.

Πηγαίνετε για τουλάχιστον 75%

Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα πρέπει να πάτε για 75% ή υψηλότερο όσον αφορά την αγορά μαύρης σοκολάτας. Ο λόγος είναι ότι αυτά τα πακέτα θα προσφέρουν τον μεγαλύτερο αριθμό πλεονεκτημάτων. Ένα άλλο υπέροχο πράγμα είναι ότι αυτά τα προϊόντα έχουν τη λιγότερη ποσότητα ζάχαρης. Μην πέφτετε στον όρο «μαύρη σοκολάτα». Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες δεν επιτρέπεται να διεκδικούν 41% κακάο ως πραγματική μαύρη σοκολάτα. Το γεγονός είναι ότι η περιεκτικότητα σε ποσοστό 59% αποτελείται από υλικά πλήρωσης, όπως η ζάχαρη.

Διαβάστε τα Συστατικά

Πριν αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την περιγραφή των συστατικών στο περιτύλιγμα. Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός των συστατικών είναι μεταξύ 3 και 5. Στην κορυφή της λίστας πρέπει να είναι κακάο ή σπόρος κακάο. Τα άλλα συστατικά πρέπει να είναι φυσική ή βιολογική ζάχαρη και μετά βούτυρο κακάο και βανίλια.

Φασόλια

Προϊόντα υψηλής ποιότητας θα δείχνουν την τοποθεσία από την οποία ελήφθησαν τα φασόλια. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την περιοχή, τη χώρα και τη φυτεία. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε τις ράβδους μίας προέλευσης. Με τον όρο απλή προέλευση, εννοούμε ότι τα φασόλια ελήφθησαν από μια παρτίδα φασολιών μιας συγκεκριμένης φυτείας.

Ημερομηνία

Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία παρασκευής της σοκολάτας αναγράφεται στη συσκευασία. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους δείκτες ότι το προϊόν είναι υψηλής ποιότητας και ότι μπορείτε να το αγοράσετε με ασφάλεια. Επίσης, εάν θέλετε να είστε ασφαλείς, μην αγοράζετε ένα πακέτο που δεν έχει την ημερομηνία κατασκευής που αναφέρεται σε αυτό.

Άγγιγμα/Εμφάνιση

Αφού αφαιρέσετε τη σοκολάτα από τη συσκευασία, θα πρέπει να την εξετάσετε από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Βεβαιωθείτε ότι το χρώμα του είναι σταθερό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να το κουμπώσετε. Εάν η σοκολάτα κουμπώνει σταθερά, να είστε σίγουροι ότι έχετε ένα πραγματικό προϊόν. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους δείκτες ότι το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά φασόλια.

Αγορά από μια αξιόπιστη μάρκα

Εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι η σοκολάτα που αγοράζετε είναι υψηλής ποιότητας, δεν πρέπει ποτέ να αγοράζετε από άγνωστη μάρκα. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει πάντα να αγοράζετε από μια αξιόπιστη μάρκα. Οι μεγάλες εταιρείες λαμβάνουν πολύ αυστηρά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων τους.

Με λίγα λόγια, δεν πρέπει ποτέ να αγοράζετε ένα προϊόν που περιέχει φτωχά συστατικά, όπως στερεά γάλακτος, λακτόζη, σκόνη κακάο, σκόνη ορού γάλακτος, λίπος βουτύρου, βύνη και βανιλίνη, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Όσον αφορά τη λεκιθίνη σόγιας, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο σόγια χωρίς ΓΤΟ. Τέλος, δεν πρέπει ποτέ να προτιμάτε ένα προϊόν που έχει ζάχαρη στην κορυφή της λίστας συστατικών.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *