9 Συμβουλές για να φτιάξετε μπισκότα σοκολάτας

Σκεφτείτε μια εποχή που ήσασταν παιδί και γυρνούσατε στο σπίτι με το άρωμα των σπιτικών μπισκότων σοκολάτας. Δεν είναι δύσκολο να γίνει. Τα σπιτικά μπισκότα σοκολάτας (CCC) φτιαγμένα από την αρχή είναι τα καλύτερα.

Τώρα μπορείτε να σας γεμίσει το σπίτι με το ίδιο άρωμα που θυμίζει τα παιδικά σας χρόνια. Μετά το κάψιμο, την καταστροφή και το πνίξιμο μερικών από τα χειρότερα (CCC) που έχω φτιάξει ποτέ, έχω καταλήξει σε 9 συμβουλές που θα κάνουν τους ανθρώπους να ζητιανεύουν για το σπιτικό σας (CCC).

  1. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε απόσταση μεταξύ τους γιατί η ζύμη απλώνεται ή διογκώνεται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
  2. (CCC) μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχουν ψηθεί καλά με την πρώτη ματιά, αλλά θα τελειώσει το μαγείρεμα μόλις τα βγάλουμε από τον φούρνο.
  3. Προσθέστε τα ξηρά συστατικά στο μείγμα των αυγών μέχρι να ενωθούν. Στη συνέχεια, προσθέτοντας τα πατατάκια και τους ξηρούς καρπούς θα το ανακατέψετε πιο εύκολα. Επίσης, η προσθήκη προς το τέλος μειώνει την πιθανότητα να σπάσουν οι μάρκες.
  4. Συνεχίστε να ανακατεύετε και να διπλώνετε το μείγμα (CCC) για να διασκορπιστούν ομοιόμορφα τα κομματάκια σοκολάτας.
  5. Μην αφαιρείτε τα μπισκότα από το φύλλο cookie μέχρι να τους δώσετε την ευκαιρία να κρυώσουν. Αλλιώς σπάνε και κάνουν μεγάλο μπέρδεμα. Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν στο φύλλο μπισκότων για πέντε λεπτά πριν τα μεταφέρετε σε μια σχάρα για να ολοκληρωθεί η ψύξη.
  6. Οι παραλλαγές στη συνταγή του βασικού μπισκότου περιλαμβάνουν την αντικατάσταση των κομματιών σοκολάτας με τσιπς λευκής σοκολάτας, τσιπς καπουτσίνο ή τσιπς φυστικοβούτυρου.
  7. Μπορεί να μην χρειαστεί να λαδώσετε το φύλλο μπισκότων λόγω όλου του βραχυκυκλώματος στη ζύμη μπισκότων.
  8. Για να φτιάξετε ίσου μεγέθους (CCC), χρησιμοποιήστε μια μεζούρα παγωτού 2 κουταλιών της σούπας.
  9. Εάν μπορείτε, παγώστε τη ζύμη όλη τη νύχτα. Αυτό επιτρέπει στο βούτυρο να στερεοποιηθεί και αφήστε τη ζύμη να ξεκουραστεί ώστε να διογκωθεί. Αυτό δημιουργεί συνολικά cookies. Επίσης, φτιάχνοντας περισσότερα από όσα χρειάζεστε, θα έχετε έτοιμη ζύμη μπισκότων για εκείνη την έκτακτη ανάγκη!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *