Pasta Tales Of A Food Contract Manufacturer

Οι πελάτες μπορεί να μην γνωρίζουν την πραγματική επεξεργασία που λαμβάνει χώρα στα συστήματα ενός κατασκευαστή τροφίμων ζυμαρικών, αλλά θέλουν να γνωρίζουν για τους υγειονομικούς ελέγχους που γίνονται. Η ευαισθητοποιημένη κοινωνία του σήμερα πρέπει να γνωρίζει πώς φτιάχνονται τα ραβιόλια ή τα αραντσίνι που αγοράζουν, είτε είναι στεγνά είτε σε γεμιστά. Κανένας δεν ανέχεται προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα, και τα έθνη που αγαπούν τα ζυμαρικά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς τα τυρώδη λαζάνια ή τα φρέσκα μακαρόνια Σικελίας.

Ένας κατασκευαστής συμβάσεων τροφίμων συμβάλλει στην κατανομή του βάρους της επεξεργασίας των παραγωγών τροφίμων και τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις τους. Για τις μικρές επιχειρήσεις ζυμαρικών, αυτό σημαίνει ότι μπορούν να επικεντρωθούν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας επεξεργασίας, να μειώσουν τη διάρκεια της διάθεσης των προϊόντων στην αγορά και να δημιουργήσουν ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα – όλα αυτά έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να απολαμβάνουν τα ραβιόλι τους όπως θέλουν το.

Πώς έχει γίνει καλύτερη η παρασκευή ζυμαρικών

Η προσθήκη ενός κατασκευαστή συμβάσεων τροφίμων για μια εταιρεία ζυμαρικών είναι σαν να έχει κάποιος συνεργάτη στην επιχείρησή του. Ο κατασκευαστής με σύμβαση τροφίμων αναλαμβάνει τις διαδικασίες παραγωγής από τη μητρική εταιρεία και χρησιμοποιεί τις μεθόδους και τις συνταγές της εταιρείας ζυμαρικών για την παραγωγή αραντσίνι, σπαγγέτι και μια ποικιλία κατεψυγμένων, ξηρών και φρέσκων ζυμαρικών.

Για παράδειγμα, ο κατασκευαστής με σύμβαση τροφίμων θα αναδημιουργήσει τα ζυμαρικά (όπως τα ασπρισμένα ζυμαρικά) όπως η αρχική εταιρεία και θα χρησιμοποιήσει τους πόρους κατασκευής και συσκευασίας τους για να υποστηρίξει την εταιρεία στην παράδοση νόστιμων προϊόντων ζυμαρικών στους καταναλωτές. Με τη βοήθεια του κατασκευαστή συμβάσεων τροφίμων, η εταιρεία μπορεί να ολοκληρώσει γρήγορα τις προθεσμίες επεξεργασίας και ο “copacker” βοηθά στην κυκλοφορία παρόμοιων προϊόντων στην αγορά σε διαφορετικά είδη συσκευασιών για να εξυπηρετήσει διάφορα τμήματα καταναλωτών.

Πώς μια μεγάλης κλίμακας εταιρεία ζυμαρικών αξιοποιεί τους πόρους και τη βοήθεια του κατασκευαστή με σύμβαση τροφίμων; Η εταιρεία προσλαμβάνει τον κατασκευαστή με σύμβαση τροφίμων για να αναλάβει εργασίες σε πιλοτικά έργα και νέα προϊόντα που θέλει να δοκιμάσει πριν από την κυκλοφορία. Το εργοστάσιο συσκευασιών μπορεί να παράγει ζυμαρικά που ο μεγάλος οργανισμός διανέμει σε πακέτα προγραμμάτων προώθησης ή πωλήσεις. Ο κατασκευαστής με σύμβαση τροφίμων φέρει το βάρος αυτών των επιπλέον διαδικασιών και η κύρια εταιρεία μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μεγάλης κλίμακας παραγωγή ζυμαρικών που κυκλοφορεί στην αγορά.

Αυτή η διάταξη είναι ιδανική για εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων ζυμαρικών που διαθέτουν μια σειρά από διάφορα προϊόντα που απαιτούν μοναδικές συνθήκες, συστατικά και συσκευασία – όπως arancini, trofie, gnocchi, σπαγγέτι, λαζάνια, ραβιόλια και ούτω καθεξής.

Θα ήταν δαπανηρό για κάθε εταιρεία παραγωγής ζυμαρικών να έχει ξεχωριστό εξοπλισμό και λειτουργία για κάθε τύπο προϊόντος ζυμαρικών. Ένας ανάδοχος που ανατίθεται σε εξωτερικούς συνεργάτες θα έχει πιο ευέλικτο εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για χρήση για μια πληθώρα ζυμαρικών που συσκευάζει και παρέχει στην κύρια εταιρεία.

Κύρια Προϊόντα Ζυμαρικών και Ποικιλία

Ο τρόπος με τον οποίο ένας παραγωγός ζυμαρικών διαχειρίζεται τη συνεχώς μεταβαλλόμενη βάση προϊόντων ζυμαρικών σύμφωνα με τα γούστα των καταναλωτών έχει εξηγηθεί παραπάνω. Οι τεχνικές ζυμαρικών, όπως τα ζεματισμένα ζυμαρικά, μεταφέρονται με επιτυχία σε συμβασιούχους κατασκευαστές και αναπτύσσουν τεχνογνωσία στην εκτέλεση της λειτουργίας της κύριας εταιρείας.

Για παράδειγμα, τα ραβιόλια μπορούν να γεμιστούν με μεγάλο αριθμό κρεάτων και λαχανικών. παρατίθενται μερικά από τα πιο δημοφιλή γεμίσματα:

1. Μοσχαρίσιο κρέας,

2. Κοτόπουλο και σπαράγγια,

3. Μανιτάρια,

4. Μπιζέλι και άνηθο,

5. Κολοκύθα και αμύγδαλο,

6. Κολοκύθα, αμύγδαλο και παπαρουνόσπορος,

7. Ρικότα και σπανάκι,

8. Γλυκοπατάτα και λιαστή ντομάτα.

Η διαχείριση όλων αυτών των ποικιλιών γίνεται ευκολότερη με τη συνεργασία των κατασκευαστών με σύμβαση τροφίμων. Τα ζυμαρικά αυγών γίνονται τετράγωνα πακέτα ή στρογγυλά μαξιλάρια και μετά γεμίζουν. Οι επιλογές σάλτσας και καρυκευμάτων παρέχονται επίσης ως συστάσεις τις οποίες οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Άλλα ζυμαρικά όπως το δημοφιλές arancini – μια μπάλα ρυζιού που καλύπτεται με τριμμένη φρυγανιά και ψήνεται ή τηγανίζεται – μπορεί επίσης να περιέχει πολλές γεμίσεις διαφορετικών ειδών. Η δημοτικότητα αυτού του κλασικού ιταλικού πιάτου ζυμαρικών το καθιστά αίτημα των καταναλωτών υψηλής ζήτησης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *